A--0A-EX - IL - U2-0

Pension

Pension

MinPension.net finns till för att ge mig konkreta och handfasta råd gällande min pension, hur jag ska placera pensionen och vad jag ska tänka på när jag är pensionär eller närmar mig pensionering. Dessutom förklarar MinPension.net när det är lämpligt att börja ta ut min avtalspension eller tjänstepension samt hur jag ska förvalta den efter pensionering. Denna webbplats är helt oberoende plats utan vare sig koppling tilp Pensionsmyndigheten eller något bolag som ger säljer pensionsförsäkringar.

Vad är Pensionsmyndigheten.se - Den riktiga pensionsmyndigheten

Den riktiga pensionsmyndigheten, pensionsmyndigheten.se, finns till för att hjälpa mig att få en så bra pension som möjligt genom att informera om och administrera den allmänna pensionen och de tillhörande pensionsförmånerna. Den riktiga pensionsmyndigheten ger mig inga specifika råd om hur jag ska placera min pension eller vilka pensionsförvaltare jag ska använda mig av för att få en så hög pension som möjligt. Länk till den riktiga pensionsmyndigheten hittar jag här.

H-EX - IL - U2-1

Hur stor blir min pension?

Hur stor blir min pension?

MinPension.net kan lika lite som någon annan tala om hur stor din pension kommer att bli eftersom det beror på väldigt många saker. Här på MinPension.net kan jag däremot få förklarat på ett enkelt sätt hur min pension är uppbyggd och hur jag ska tänka och resonera för att få en så bra pension som möjligt.

Min pension kan byggas upp av fyra delar:

- Min pension skulle vara uppbyggd av fyra delar - och nu var det fem punkter!

- JA, det stämmer men tjänstepension och avtalspension är i stort exakt samma sak.


Allt intressant om att deklarera

Här kan ni hitta mycket värdefull information och relevant fakta om olika typer av deklarationer men också en del kul och lustiga beträffande att deklarera.

H-EX - IL - U2-2 I-EX - IL - U2-3


Meny - Deklarationer
Till förstasidan på www.deklarationer.seHögst upp på sidan om deklarationerLängst ned på sidan om att deklarera
SverigeUtomlandsDatumNyheter